Restaurant Het Heyhoeveke Schilde Zoersel

Over Het Heyhoeveke

Restaurant Het Heyhoeveke

Welkom bij Het Heyhoeveke

Restaurant het Heyhoeveke is al jaren een gekende waarde in de wijde omgeving. 

Vroeger bekend als ’t Heihoeveke is één van de meest authentieke horecazaken van groot Zoersel. Vanwaar de naam? Ons restaurant is gevestigd in de straat De Heidehoeven, in een hoeve uit 1875. Intussen is er al decennialang horeca-activiteit in het pand. 

In 2019 kreeg deze oude hoeve een totale make-over waardoor je nu kan genieten van lekker eten in een unieke gezellige setting en relax kader, op de grens van Zoersel en Schilde.

Een gezellig restaurant met groot terras waar iedereen zich thuis voelt

Een gezellig terras, lekker eten, vriendelijke bediening en een speeltuin. Bij Heyhoeveke vind je alle ingrediënten voor een leuk avondje weg met het hele gezin.

Op zoek naar een unieke locatie voor een zakelijke lunch, een leuke tijd met de famillie of een romantisch diner? Laat je dan verwennen door het ervaren team bij Het Heyhoeveke. Er is bovendien meer dan genoeg gratis parkeerplaats voor alle comfort.

De uitvalsbasis na een leuke wandeling of fietstocht

Dankzij onze unieke ligging is Het Heyhoeveke de ideale uitvalsbasis voor al wie een gezellige uitstap wil doen.  Ook voor wie tijdens een fikse wandeling of fietstocht langs in de omgeving toe is aan iets lekkers, of zich even op vakantie wil wanen, is bij ons zeker op het juiste adres. 

Kom met de fiets – we hebben ruime parking & laadstations voor e-bikes

Fiets de Hendrik Conscienceroute en kom langs bij het Heyhoeveke!

Bezoek het Heyhoeveke

Adres

Heidehoeven 12,
2980 Halle-Zoersel